HELP DE BIJEN,
support floortje.louise

bloemen hebben bijen nodig, bijen hebben bloemen nodig.
in de tijd waarin we ons nu begeven zijn we ons meer en meer bewust van onze impact op de aarde. door ons collectief te bezinnen, te onthaasten en gas terug te nemen, beseffen we ineens zoveel meer dat we invloed hebben op vaak onzichtbare processen van de natuur.

het is zonneklaar, ik ben dol op planten. ook ben ik me gaan beseffen dat de grootsheid van die planten afhankelijk is van de bestuiving van .. de bijen.
dat het minder goed gaat met de bijen is algemeen bekend, daarom wil ik graag middels mijn art fotografie de bijen extra belichten. zo draag ik bij aan het onmisbare ecosysteem, de altijd durende cyclus van de bloemen en de bijen.
bijen zorgen voor een biodiversiteit, de natuur kan niet zonder de bijen. wie maken deel uit van diezelfde natuur? juist, wij met zijn allen!

vanuit deze overpeinzingen is het idee ontstaan de bijen meer in het licht te zetten.
investeer nu in floortje.louise, en help op die manier: de bloemetjes en de bijtjes!

hoe werkt het?
ga naar mijn webshop en kies een product naar keuze. heb je nog geen keuze, maar draag je wel de bijen een warm hart toe? je kan ook kiezen voor een waardebon, al vanaf €10,00.
van jouw investering gaat 20% naar Stichting Bijenvrienden van bekend imker namelijk Pim Lemmers. 

kies je ervoor om te investeren, puur als gift? dat kan natuurlijk ook. selecteer dan je waardebon en geef dit bij het afrekenen in de notities aan.

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
FollowFb.Ins.
...
Back

Your cart

0

No products in the cart.

Total
0.00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

This function has been disabled for .